Informatie

Informatie 5 GOp dit moment staan er in Nederland al vele duizenden de GSM masten die 4G uitstralen .

4G maakt gebruik van microgolven deze zijn super slecht voor de gezondheid van mensen zeker voor degene die in de dichte nabijheid van zo'n mast wonen, zij ondervinden vaak vage klachten.

De regering NG wil in 2020 G5 uitrollen. G5 maakt gebruik van van micro golven, die gaan niet ver zoals 4G stralers zullen er dus veel meer weer stalis nodig zijn n' omdat 5G veel korter er straalt dan 4G er zullen op bijna alle lantaarnpalen bushokjes en verkeersborden stralers worden geplaatst.

Als wij nu niets doen zullen wij rond 2021 allemaal onder een deken van 5G stralers wonen werken en leven. 5G heeft een enorme consequenties op onze gezondheid maar niet alleen van de mens maar ook van onze dieren, denk eens aan het feit dat wij over enkele jaren waarschijnlijk geen vlieg mug of bij meer zullen zien omdat zij simpelweg zijn uitgestorven. Wie gaat dan onze zaden en bloemen bestuiven zodat wij nog kunnen eten.

Voor de mens zullen deze 5G stralers trouwens ook enorme consequenties hebben, te beginnen bij de bevruchting. Er komen steeds meer mannen en vrouwen die onvruchtbaar blijken te zijn. Mocht een vrouw dan toch zwanger worden dan wordt het embryo in de baarmoeder al meteen belast met de stralings gevolgen van de 5G stralers, kinderen zullen steeds meer geboren worden de met handicaps zoals autisme, ADHD mismaakte lichaamsdelen . We zullen meer last krijgen van huidproblemen huidkanker maar ook zal 5G invloed hebben op ons DNA proces dus 5G zal zelfs invloed hebben op onze celstructuur, er zal meer Alzheimer voorkomen meer dementie maar ook zullen mensen te kampen krijgen met slaapproblemen concentratiestoornissen leerproblemen en dergelijke.

Nu kunnen wij nog kiezen ze om dit te voorkomen!!

de 5G stralers zullen een zeer snelle tijd geplaatst worden om dat snel na plaatsing al de werking van deze straling merkbaar zal zijn, dus is het voor de regering zaak dit zo snel mogelijk te doen om tegenwerking van de bevolking tegen te gaan!

Ongeveer een week geleden, de vele dode vogels die spontaan dood neervielen in een park in Den Haag waarvan iedereen hoopte dat dit misschien een éénmalig incident zou zijn. Helaas….

Blijkt nu dat er weer een groot aantal dode spreeuwen zijn gevonden:

Een week na de laatste massale spreeuwensterfte in het Huijgenspark in Den Haag zijn er opnieuw tientallen dode spreeuwen gevonden. De Dierenambulance spreekt over zeker 150 nieuwe vogellijkjes. Daarmee komt het dodental op 297.

Ook nu weer hetzelfde verhaal: niemand heeft enig idee wat de oorzaak kan zijn van deze plotselinge vogelsterfte. Totdat je gaat kijken wat er gebeurde vorige week toen die vogels dood neervielen.

Op de hoek hoefkade staat op het dak van HS telecenter een nieuwe 5G mast , laag op het dak niet zichtbaar. Er werd een test gedaan, dit ivm met het station Hollands spoor om te kijken hoe groot het bereik was en of er geen nadelige apparatuur schade zou ontstaan op en rond het station

Meteen erna vielen de vogels massaal dood uit de bomen. En de eenden die zwommen op het zieke / van maanenkade en pletterijkade schenen ook heel raar te reageren heb ik gehoord. Alsof ze ineens simultaan hun kop onderwater deden om aan de straling te ontsnappen en sommige wilde wegvliegen en storten neer op straat of in de gracht.

Vrijwel op hetzelfde moment dat die dieren dood neervallen, wordt in de buurt van station Holland Spoor getest met een 5G zendmast.Wat meer informatie over die 5G test vorige week:Inmiddels (30-10-2018) enige nadere informatie ontvangen. De vogels die massaal dood neervielen zouden het slachtoffer zijn van een experiment, op die dagen in Den Haag uitgevoerd, waarbij RF straling getest is met een piek frequentie van 7,40 GHz. Deze informatie komt van één bron en zou nog bevestigd moeten worden, indien mogelijk.Niet duidelijk is op dit moment of er nu weer tests met 5G zendmasten zijn uitgevoerd, maar tot nu toe wijst alles wel in de richting van 5G als meest waarschijnlijke oorzaak.

Al eerder gebeurde er gekke dingen zoals met koeien in het Groningse Loppersum vorig jaar, waar ook werd getest met 5G. Maar ook hoe in Zwitserland een complete kudde koeien zich in een ravijn stortte toen daar werd getest met 5G.

5G: hoe gevaarlijk is die straling nou precies?

Het ministerie van economische zaken overweegt in de wet te verankeren hoeveel straling Nederlanders maximaal mogen ondervinden van zendmasten. Voor de zomer stuurt staatssecretaris Mona Keijzer haar ideeën daarover naar de Tweede Kamer, waarna eventueel een wetsvoorstel volgt.

De staatssecretaris wil vanaf het jaar 2020 een landelijk 5G-netwerk uitrollen en dat vereist een groot aantal nieuwe zendmasten. Die zijn kleiner en komen straks in bushokjes en op lantaarnpalen.

Hoe gevaarlijk is het om al die nieuwe bronnen van straling straks zo dichtbij te hebben?

Gevaarlijk, schreven ruim 180 wetenschappers en artsen uit 35 landen in september aan de Europese Commissie. Ze waarschuwen onder meer voor verhoogde risico’s op verschillende soorten kanker, de ziekte van Alzheimer en verminderde vruchtbaarheid bij mannen. En met al die nieuwe antennes die 5G nodig heeft om alle huizen te bereiken, kan niemand eraan ontsnappen, schrijven ze. Volgens de Commissie zelf is die angst ongegrond zolang landen zich aan de huidige richtlijnen voor het maximum aan straling houden.

“Een brief van 180 onderzoekers klinkt imposant, maar er zitten een hoop stemmingsmakers tussen, of wetenschappers uit andere vakgebieden”, zegt Eric van Rongen van de Internationale commissie voor bescherming tegen niet-ioniserende straling (ICNIRP). “Kortgezegd hoeven we ons geen zorgen te maken, voor gevaar is geen overtuigend bewijs.” De antennes voor die nieuwe internetverbinding hebben een kleinere reikwijdte en geven minder intense straling af. “Wél staan ze dichter bij de mens dan die hoge masten van nu. Maar omdat ze zwakker zijn, levert ook een antenne in een bushokje geen gevaar voor degene die daar in staat.”

Waarom denkt de staatssecretaris nu pas na over een wettelijk maximum voor die straling in het straatbeeld?

Veel andere landen hebben die wet in tegenstelling tot Nederland wel, en dat lijkt misschien raar. Toch volgt Nederland de aanbevelingen die de Europese Commissie hierover uitgeeft net zo streng als omringende landen, zegt een woordvoerder van het ministerie. “In Nederland hebben we het zogeheten antenne-convenant, een afspraak tussen alle gemeenten, telecomproviders en verschillende ministeries. Daarin staat een maximum van straling aangegeven waar de providers met hun zendmasten niet overheen mogen. Gemeenten houden providers daar aan door ze anders een bouwvergunning te ontzeggen.” Volgens de woordvoerder is beleid in Nederland dus niet minder streng dan in andere Europese landen. “Het gaat echt om de vraag: willen we deze grens die nu in dat convenant staat ook in de wet vast leggen? Sommigen vinden dat handiger met de aankomende uitbreiding naar een 5G-netwerk, maar feit is dat iedereen zich tot nu toe aan het convenant heeft gehouden.”Is dat 5G-netwerk nu zo belangrijk om daar zoveel extra antennes voor neer te zetten?Volgens de woordvoerder van de staatsecretaris kan Nederland er in de toekomst niet omheen. “Het gaat niet zozeer om sneller internet, maar om een betere stroomlijning van gebruikers die er tegelijkertijd op zitten. Als een wegennet dat beter gecoördineerd wordt.” Met het huidige 4G zou je volgens hem bij wijze van spreken in de toekomst niet met een heel gebouw naar Netflix kunnen kijken terwijl er een zelfrijdende auto langsrijdt. “Met 5G kan dat allemaal tegelijk.”Bijen lijken in elk geval geen last te hebben van zendmasten, stelde Wageningen UR een paar jaar geleden.

Straling zendmasten deert bijenvolken niet

Straling van zendmasten voor mobiele telefonie heeft waarschijnlijk geen gevolgen voor bijenvolken. Dat concluderen onderzoekers van Wageningen UR uit een vergelijkend onderzoek in opdracht van de Wetenschapswinkel.

Om het effect van GSM-straling op bijenvolken te beoordelen plaatsten de onderzoekers tien volken in een kooi van fijnmazig metaalgaas. De bijen konden die kooi door speciale vliegopeningen verlaten. Door deze 'kooi van Faraday' drong geen straling door tot in de bijenkasten. Tien andere volken stonden pal daarnaast, in exact zo'n kooi, maar dan met plastic gaas. Die volken stonden daarmee wél onder invloed van een GSM-mast, enkele honderden meters verderop.

Nadat de volken een zomer en een winter waren gevolgd zagen de onderzoekers geen verschillen in de ontwikkeling van individuele dieren, van ei, via larve en pop tot volwassen honingbij. De bijen die met of zonder straling waren opgegroeid konden zich in de omgeving ¿ die per definitie wel bloot stond aan straling ¿ ook even goed oriënteren. De bijen leefden ook even lang.De volken waren met of zonder straling ook even productief: ze leverden evenveel 'broed' (jonge bijen). De onderzoekers zagen na de winter wel meer wintersterfte in de kooi die blootstond aan straling. Maar door de gekozen opzet, met alle volken samen in één kooi, was dat verschil niet 'statistisch significant'. Omdat er onder andere volken van de onderzoekers, iets verderop, nauwelijks wintersterfte was, terwijl ook die volken blootstonden aan GSM-straling, beschouwen zij de hogere sterfte in de proefvolken mét straling voorlopig als toeval. "In de volken mét straling zagen we bijvoorbeeld meer besmetting met de schadelijke varroa-mijt", zegt onderzoeker Tjeerd Blacquière. "Mogelijk hebben de volken in die ene kooi elkaar besmet."

Mobirise
Address

Beersdonkseweg 4
5756 PV Vlierden        

Contacts

Email:
toonhoendervangers@gmail.com Phone: +31(0)642129512